ec>

Renovation of an apartment in Raval

2013.

Interior design of an apartment in Barcelona.

The apartment was previously ‘cleaned’: the walls were cleaned from cast, the cast ceiling was removed and all non-loadbearing walls were removed. The apartment wooden ceilings, as well as brick walls, are painted white to be a blank base for the activities of its future occupants. The heart of the house is around the library, which separates the dining room from the built-in closet and, at the same time, joins the kitchen, dining room and the living room; it is an all-in-one element: staircase, bookshelf, closet and bench. The economic aspect was an important part of the project – it had to be a low-cost project done in a relatively short-time execution.

Photography:
Eva Cotman, Maria Ceballos
Constructor:
Grup Dolmen